Over ons

Over ons2017-04-29T12:45:16+00:00

Ontstaan

My Events is een jong bedrijf dat is ontstaan uit een hobby, namelijk evenementen. Van jongs af aan hebben wij affiniteit met muziek en evenementen. Op de middelbare school zijn wij in aanraking gekomen met de technische kant van evenementen, namelijk licht, beeld, geluid en decor. Sindsdien zijn wij als bijbaan gaan werken bij een licht, beeld en geluid bedrijf dat evenementen mogelijk maakt.

Drijfveer

Het organiseren van evenementen zit in ons bloed. Of het nu gaat om een busreis, dagjes uit, vakanties of feesten. Sinds 2002 zijn wij actief in de evenementenbranche en hebben wij diverse evenementen succesvol georganiseerd. De reden dat wij dit doen? Onze drijfveer is om door middel van een evenement klanten & opdrachtgevers te kunnen voorzien in hun behoefte om op die manier een bijdrage te leveren aan een vreugdevol leven. Blije gezichten en herinneringen die voortduren maken ons werk fantastisch.

My Events Bus & Festival Travel

Sinds 2009 zijn het aantal (muziek)evenementen sterk toegenomen. De reden van deze toename komt doordat hard werkend Nederland steeds meer behoefte heeft aan ontspanning. Enthousiast zijn wij begonnen met het organiseren van busreizen naar festivals voor in eerste instantie besloten (vrienden)groepen. Er kwamen vele positieve reacties over de wijze waarop wij busreizen organiseerden. Voordat wij het wisten, was deze hobby een dagelijkse bezigheid geworden. Door een toenemende vraag hebben wij besloten om het professioneler aan te pakken. Zo hebben wij geïnvesteerd in een website en een ticketsysteem waarmee klanten online busplekken kunnen reserveren. My Events Bus & Festival Travel is opgericht in augustus 2015.

My Events Ticketshop

De digitale wereld gaat verder. Het internet speelt een prominente rol in het dagelijks leven. Op het internet kopen we allerlei producten en diensten. Vanwege de positieve ervaringen die wij hebben met het ticketsysteem en de kansen die wij zien in de markt, hebben wij besloten een tweede bedrijf op te richten, namelijk My Events Ticketshop. Met dit bedrijf voorzien wij opdrachtgevers van het digitaliseren van hun ticketverkoop voor verschillende doeleinden. Zo bieden wij standaard én maatwerk oplossingen. My Events Ticketshop is op 1 januari 2017 opgericht.

Vertel me meer….